Особливості побудови інноваційно-інвестиційної моделі соціально-економічного розвитку регіону - Рудакова, Т.В. (Економіко-математичне моделювання соціально-економічних систем, 2009)
Розглядаються особливості побудови інноваційно-інвестиційної моделі соціально-економічного розвитку регіону, в якій відтворення регіональної соціально-економічної системи поділяється на три ланки, кожна з котрих відображає одну із стадій руху ресурсів: ресурси – продукція – соціальні блага.