Модель розподілу прибутку між партнерами віртуальних підприємств - Резниченко, Р.В. (Економіко-математичне моделювання соціально-економічних систем, 2010)
Розглядається модель розподілу прибутку між партнерами віртуальних підприємств на основі нечітких значень Шеплі.