Деякі умови однозначної розв’язності нелокальної крайової задачі для лінійних функціонально-диференціальних рівнянь - Дільна, Н.З.; Пилипенко, В.А.; Ронто, A.M. (Видавничий дім "Академперіодика" НАН України, 2008)
General conditions for the unique solvability of a nonlocal boundary-value problem for systems of linear functional differential equations are obtained.