Вітчизняні мобільні технічні засоби інформаційно-психологічного забезпечення військ - Мудла, Б.Г.; Сербін, В.Г.; Сухомлин, А.І. (Математичні машини і системи, 2008)
Наводяться короткі відомості про мобільні технічні аудіо та медіа засоби інформаційно-психологічного впливу військового призначення, які впроваджені у вітчизняне серійне виробництво у 2007 році.