Дослідження стійкості електричних кіл на основі інтегральних динамічних моделей - Федорчук, В.А.; Ключка, К.М.; Протасов, С.Ю. (Математичне та комп'ютерне моделювання. Серія: Технічні науки, 2012)
В статті розглянуто питання аналізу стійкості режиму роботи електричних кіл на основі використання їх інтегральних динамічних моделей.