Концепція побудови персоналізованих флеш-накопичувачів даних з апаратним захистом інформації - Корольов, В.Ю.; Поліновський, В.В. (Математичні машини і системи, 2009)
Запропоновано концепцію побудови персоналізованих флеш-накопичувачів з підвищеним рівнем безпеки конфіденційної інформації. Розроблене рішення базується на моделях Петрі процесів автентифікації користувача і захисту портабельних сервісів обробки даних.