Фінансове забезпечення розвитку трудового потенціалу просторових форм організації українського суспільства - Чорний, Р.С.; Румянцева, Г.І. (Економiчний часопис-XXI, 2011)
Розкрито теоретичні засади фінансового забезпечення розвитку трудового потенціалу як сукупності джерел, форм, методів і способів формування доходів економічно активного населення з метою забезпечення його життєдіяльності; конкретизовано доходи та видатки трудових ресурсів.