Інституціональні фактори економічного зростання в сучасних умовах - Колодрубська, Н.В. (Економiчний часопис-XXI, 2011)
У статті розглянуто фактори впливу на поведінку господарюючих суб’єктів в умовах розвитку ринкової економіки. Особлива увага приділяється інституціональним факторам економічного зростання.