Основні показники сталості трансформаційного розвитку України в процесі підвищення її міжнародної конкурентоспроможності - Полунєєв, Ю.В. (Економiчний часопис-XXI, 2011)
Стаття присвячена аналізу основних показників сталості, що впливають на розвиток України та рівень її конкурентоспроможності в міжнародному масштабі. Доведено необхідність якісних змін цих показників у процесі трансформаційного розвитку країни і врахування їх даних при державному управлінні основними напрямами економіки.