Структура місцевих органів влади на Сумщині в роки окупації (1941-1943) - Нестеренко, В.А. (Сумський історико-архівний журнал, 2008)
На прикладі Сумської області висвітлюються питання створення органів місцевого управління, їх структури та ролі в системі функціонування німецької окупаційної адміністрації.