Микола Данько. Життя на лезі ножа (за матеріалами Державного архіву Сумської області) - Клюєва, О.О. (Сумський історико-архівний журнал, 2008)
На основі матеріалів особистого фонду Миколи Данька у Державному архіві Сумської області висвітлюються окремі епізоди життя і творчості поета.