Голодомор 1932-1933 рр. на Сумщині (до 75-х роковин національної трагедії) - Власенко, В.М. (Сумський історико-архівний журнал, 2008)
На прикладі окремих районів Сумської області аналізуються матеріали книг Реєстрації актів цивільного стану як основне документальне джерело для складання персональних баз даних жертв Голодомору 1932-1933 рр.