Особливості формування випереджального рівня освітнього потенціалу суспільства - Комарова, О.А. (Економiчний часопис-XXI, 2011)
У статті обґрунтовано доцільність формування випереджального освітнього потенціалу суспільства виходячи з необхідності орієнтації системи освіти на перспективні потреби соціально-економічного розвитку. Визначено цілі, принципи, напрями переходу та умови реалізації випереджальної освіти.