Волинська казенна палата - виконавець конфіскації маєтностей учасників польського повстання 1830-1831 рр. - Шевчук, Б.Л. (Сумський історико-архівний журнал, 2010)
Стаття висвітлює діяльність Волинської казенної палати стосовно переведення в державну власність конфіскованих маєтків учасників польського повстання 1830-1831 рр.