Проблема втрат бюджету від надання податкових пільг та шляхи її вирішення - Фільо, М.М. (Економiчний часопис-XXI, 2012)
У статті досліджено питання втрат бюджету від надання податкових пільг. Розглянуто теоретичні та практичні аспекти пільгового оподаткування в сучасних умовах розвитку економіки. Розроблено пропозиції щодо вирішення проблеми податкових втрат.