Теоретичні засади розвитку індустрії туризму - Бондаренко, М.П. (Економiчний часопис-XXI, 2012)
У статті досліджено теоретико-методологічний базис індустрії туризму. Розглянуто в історичній ретроспективі етимологію понять «туризм», «турист». Досліджено понятійні категорії «туристична послуга», «туристичний ринок» та «індустрія туризму».