Комплексна модель управління інтелектуальним капіталом підприємства - Чайковська, І.І. (Економiчний часопис-XXI, 2012)
У статті розроблено та обґрунтовано модель управління інтелектуальним капіталом підприємства із використанням методів регресійного аналізу, лагової моделі, нечіткої логіки та імітаційного моделювання.