Стратегічна діагностика активів підприємства: постановка проблеми - Гребешкова, О.; Федорцова, І. (Сiверянський лiтопис, 2007)
У статті розглянуто підходи до визначення понять "активи підприємства" та "стратегічна діагностика", уточнено критерії стратегічності активів підприємства. Сформульовано проблеми вибору методів оцінки стратегічних активів, сфер практичного застосування відповідного діагностичного інструментарію в діяльності вітчизняних компаній.