Концептуальний підхід до управління вантажними потоками залізничної станції - Бажан, Л.І.; Мишко, С.І. (Економіко-математичне моделювання соціально-економічних систем, 2011)
Запропоновано концептуальний підхід до управління функціонуванням вантажної залізничній станції, який базується на комплексі взаємозв'язаних структурних і функціональних моделей аналізу стану вагонного парку та імітаційної моделі вагонопотоками вантажної залізничної станції.