До питання збіжності колокаційно-ітеративного методу розв’язування крайових задач для звичайних диференціальних рівнянь з імпульсним впливом і параметрами - Поселюжна, В.Б.; Семчишин, Л.М. (Математичне та комп'ютерне моделювання. Серія: Фізико-математичні науки, 2011)
У статті досліджується питання збіжності колокаційно-ітеративного методу до розв’язування крайових задач для звичайних диференціальних рівнянь з імпульсним впливом і параметрами. Встановлено умови збіжності методу, оцінки похибок.