Кусково-стала інтерфлетація при обчисленні 3 D коефіцієнтів Фур'є на класі диференційовних функцій - Литвин, О.М.; Нечуйвітер, О.П. (Математичне та комп'ютерне моделювання. Серія: Фізико-математичні науки, 2012)
У статті розглядаються кубатурні формули обчислення 3 D коефіцієнтів Фур'є на класі диференційовних функцій з використанням інтерфлетації функцій у випадку, коли інформація про функцію задана її слідами на лініях.