Інтегральне перетворення, породжене диференціальним оператором Ейлера другого порядку на сегменті полярної осі з однією точкою спряження - Нікітіна, О.М. (Математичне та комп'ютерне моделювання. Серія: Фізико-математичні науки, 2012)
Методом дельта-подібної послідовності (ядро Діріхле) запроваджено гібридне інтегральне перетворення, породжене на сегменті [0, R2 ] полярної осі з однією точкою спряження диференціальним оператором Ейлера другого порядку