Г.М. Добров — учений та учитель (до 80-річчя від дня народження) - Маліцький, Б.А.; Храмов, Ю.О. (Наука та наукознавство, 2009)
Розглянуто наукову, науково-організаційну та громадську діяльність відомого українського вченого в галузі наукознавства, члена-кореспондента НАН України Г.М. Доброва. Висвітлено його роль в становленні та розвитку наукознавчих досліджень в Україні та створенні наукознавчої школи.