Визначення екологічних збитків від впровадження нововведень - Яковлєв, А.І. (Наука та наукознавство, 2009)
На комплексній системній основі розглянуто теоретико-методичні аспекти визначення величини збитків, які можуть мати місце через погіршення стану навколишнього середовища при впровадженні нововведень. Розрахунки відповідних збитків пропонується виконувати у трьох сферах: 1) у суб’єктів підприємництва; 2) населення; 3) держави.