Альтернуючий проксимальний алгоритм для задачі дворівневої опуклої мінімізації - Войтова, Т.А.; Денисов, С.В.; Семенов, В.В. (Доповіді НАН України, 2012)
Розглянуто питання розв'язання дворівневої опуклої задачі мінімізації за допомогою альтернуючого проксимального алгоритму. При деяких метричних умовах на функціонал задачі першого рівня доведено теореми про сильну та слабку збіжність.