Задача Коші для сингулярних еволюційних рівнянь з необмеженими за часом коефіцієнтами - Мартинюк, О.В.; Городецький, В.В. (Доповіді НАН України, 2012)
Побудовано нові класи псевдодиференціальних операторів, розвинуто теорію задачі Коші для еволюційних рівнянь з такими операторами та початковими даними з просторів узагальнених функцій типу розподілів.