Формування загальної теорії нелінійних коливань школою Л.І. Мандельштама - Кілочицька, Т.В. (Наука та наукознавство, 2008)
Показано досягнення академіка Л.І. Мандельштама, його учнів і послідовників у розробці теорії нелінійних коливань.