Науково-теоретична конференція «Гармонізація науки і вищої освіти в умовах інформаційного суспільства» - Дротянко, Л.Г. (Наука та наукознавство, 2008)
20—21 березня 2008 року в Києві в Національному авіаційному університеті (НАУ) відбулася науково-теоретична конференція «Гармонізація науки і вищої освіти в умовах інформаційного суспільства». Організатори конференції — Національний авіаційний університет і Центр досліджень науково-технічного потенціалу та історії науки імені Г.М.Доброва НАН України.