Міжнародна наукова конференція «Шляхи розвитку науково-технічного співробітництва Росії, України і Білорусі» - Красовська, О. (Наука та наукознавство, 2011)
7 жовтня 2011 року у Москві, у приміщенні Президії РАН на Ленінському проспекті 32А, відбулася міжнародна наукова конференція «Шляхи розвитку науково-технічного співробітництва Росії, України і Білорусі». Конференція була організована Інститутом проблем розвитку науки РАН (ІПРАН РАН) за підтримки Президії РАН. У ролі партнерської організації1виступив Російський гуманітарний науковий фонд.