Про ''релаксаційну структуру'' наповнених епоксиполімерів - Віленський, В.О.; Керча, Ю.Ю.; Гончаренко, Л.А.; Демченко, В.Л. (Доповіді НАН України, 2012)
Досліджено структуру, теплофізичні й термомеханічні властивості наповнених поліепоксидів. Встановлено, що аномальна термічна поведінка зразків визначається особливостями взаємодії хімічної сітки поліепоксиду з лігандами в умовах дії фізичних полів. Запропоновано визначення релаксаційної структури зшитого композита.