Наукові відносини України та Республіки Македонія - Петрушенко, Г.Г.; Блажевич, Є.О.; Мирончук, А.С. (Наука та наукознавство, 2005)
Всебічно окреслено співробітництво України та Республіка Македонія в науково-технічній сфері, яке набрало головним чином форму співпраці Національної академії наук України та Македонської академії наук і мистецтв. Показано його правові основи, конкретні прояви, досягнення та перспективи.