Василь Іванович Атрощенко (до 100-річчя від дня народження) - Мельник, Т.В. (Наука та наукознавство, 2006)
Матеріали статті присвячені 100-річчю від дня народження видатного українського хіміка — академіка Василя Івановича Атрощенка, засновника науково-технічної школи кінетики і каталізу процесів зв ’язування азоту.