Пріоритети аграрної науки в Україні - Іващенко, О.О. (Наука та наукознавство, 2006)
Показано тяжкий стан аграрної науки сьогодні в Україні, окреслено її найбільш актуальні та важливі проблеми, що потребують вирішення, та напрямки розвитку.