Реоптимізація проблем про узагальнену виконуваність з предикатами розмірності 2 - Сергієнко, І.В.; Михайлюк, В.О. (Доповіді НАН України, 2012)
Припустимо, що виконується унікальна ігрова гіпотеза (UGC). Тоді для реоптимізації Max Cut (при добавленні довільного ребра) існує поліноміальний пороговий (оптимальний) φ(αGW)-наближений алгоритм, де φ(αGW)=1/(2−αGW)≈0,891716, при цьому αGW≈0,878567 (константа Гоеманса–Уільямсона). Для реоптимізації Max 2-Sat (при добавленні довільної диз'юнкції) існує поліноміальний пороговий (оптимальний) φ(α^−LLZ)-наближений алгоритм, де φ(α^−LLZ)≈0,943544, при цьому α^−LLZ≈0,940166 (константа Левіна–Лівната–Звіка).