Синтез комбінованого вирішального правила (ВП) у комп’ютерних системах медичної діагностики - Поворознюк, А.І. (Системні дослідження та інформаційні технології, 2010)
Запропоновано метод синтезу комбінованого ВП у комп’ютерних системах медичної діагностики при взаємодії ієрархічних структур діагностичних ознак і станів, що діагностуються на основі аналізу апріорних умовних ймовірностей, їхніх невизначеностей та експертних оцінок структур симптомокомплексів.