Фактори впливу на стійке функціонування автотранспортної системи регіону - Чорноус, О.І. (Інститут економіко-правових досліджень НАН України, 2008)
Розглянуто питання стійкості автотранспортної системи регіону. Дослідженно фактори зовнішнього і внутрішнього впливу на її стійке функціонування. За допомогою SWOT-аналізу встановлено сильні та слабкі сторони, можливості та проблеми розвитку автотранспортної системи Донецького регіону. Надані деякі пропозиції з подолання нестійкого функціонування суб’єктів АТСР як основних елементів інфраструктури регіону.