Розроблення організаційно-економічного механізму реалізації державної економічної політики формування інтелектуального капіталу - Бауліна, Т.В. (Проблеми науки, 2012)
Досліджено підходи до розроблення дієвого організаційно-економічного механізму реалізації державної економічної політики формування інтелектуального капіталу, до складу якого включено системоутворюючі регулятори та стимулятори процесів загальноекономічного розвитку для модернізації національного господарства.