Інноваційні підходи до оцінювання податкового навантаження в умовах економічної нестабільності - Панура, Ю.В. (Проблеми науки, 2012)
Наведено авторське розуміння поняття “податкове навантаження”. Узагальнено методичні підходи до оцінки податкового навантаження. Запропоновано шляхи підвищення ефективності податкової політики через коригування рівня податкового навантаження.