Когнітивне термінознавство: перспективи розвитку - Іващенко, В.Л. (Термінологічний вісник, 2011)
У статті розглянуто основні завдання когнітивного термінознавства як нового напряму лінгвістичних досліджень, що формується на рубежі XX-XXI ст., та перспективи вивчення когнітивного потенціалу термінопонять у різних форматах організації наукового знання.