Терміни процес, дія, подія, стан у мовознавстві та термінознавстві - Гінзбург, М.Д. (Термінологічний вісник, 2011)
Показано, що термінами процес, дія, подія, стан у різних розділах мовознавства й у термінознавстві позначають різні поняття позамовної дійсності. Тому в наукових і навчальних публікаціях треба чітко зазначати, у якому значенні вжито ці терміни.