Організація термінологічної діяльності в галузі стандартизації в країнах Європи та Америки (аналітичний огляд веб-порталів) - Іващенко, В.Л.; Казимирова, І.А.; Туровська, Л.В.; Яценко, Н.О. (Термінологічний вісник, 2011)
У статті здійснено аналітичний огляд термінологічної діяльності міжнародних, регіональних та окремих національних організацій стандартизації країн Європи та Америки, проаналізовано нормативно-правові документи цих організацій.