Українські термінологічні словники 20-х років ХХ століття з позицій сьогодення - Кочан, І.М. (Термінологічний вісник, 2011)
У статті здійснено спробу детального аналізу термінографії 20-х років XX ст., виявлено методологію термінотворення, його специфічні ознаки в проекції на сьогодення. Визначено яскраві персонали, інституції та їхній внесок у розбудову української наукової мови.