Особливості використання гірничих термінів у романі Вадима Собка "Нам спокій тільки сниться” - Колган, О.В. (Термінологічний вісник, 2011)
У статті проаналізовано гірничі терміни й визначено особливості їхнього функціонування в романі В. Собка “Нам спокій тільки сниться”. Досліджено семантичні відношення та естетичну функцію цієї лексики у творі.