Від ґудзикаря до інсайдера - Тищенко, О.М. (Термінологічний вісник, 2011)
Рецензія на словник: Годована М. П. Словник-довідник назв осіб за видом діяльності / За ред. Л. В. Туровської. – К.: Наукова думка, 2009. – 176 с.