Напрями підвищення ефективності функціонування коксохімічних підприємств (на прикладі прат "Макіївкокс") - Вода, І.С.; Овчаренко, Т.В. (Економіка промисловості, 2013)
Досліджено структуру ефективності діяль-ності коксохімічних підприємств України за кри-те¬ріями ефективності та проведено аналіз конку-ренто¬спроможності. Розроблено заходи щодо підвищення ефективності діяльності виробництва коксохімічних підприємств на прикладі ПрАТ «Макіївкокс». Ключові слова: ефективність діяльності під¬при¬ємства, конкурентоспроможність, коксо-хіміч¬ні підприємства України, модернізація.