Капіталізація як результат управління грошовими активами публічного акціонерного товариства - Грабчук, М.В. (Економіка промисловості, 2013)
Досліджено вплив використання грошових активів публічного акціонерного товариства на фінансові результати господарювання та визначення рівня його капіталізації. Ключові слова: капіталізація, публічне акціонерне товариство, грошові активи, флоут.