Theoretical approaches to essence of brand for products of industrial enterprises - Voronkova, A.E.; Yatsentyuk, S.V. (Економіка промисловості, 2013)
Розглянуто теоретичні аспекти розуміння сутності бренду підприємства в історичній перспективі і визначено етапи розвитку теорії бренду. Авторами пропонується пояснення сутності бренду на основі аналізу інтересів основних зацікавлених сторін підприємства. Розроблено логічну модель категоризації контакторів промислового підприємства. Ключові слова: бренд, промислові підприємства, зацікавлені сторони, контактор, клієнт, модель.