Історіографія термінознавства : метамова і структурні підрозділи - Іващенко, В.Л. (Термінологічний вісник, 2013)
Узагальнено досвід українських і зарубіжних термінознавців та систематизовано теоретичні праці, присвячені історіографічним аспектам вивчення термінознавчої думки й окремих термінологій, що дало підстави для виокремлення нового напряму досліджень – історіографії термінознавства з її предметом, завданнями, метамовою опису й структурними підрозділами.