Поняття семантизації в мовознавстві й термінознавстві - Нарушевич-Васильєва, О.В. (Термінологічний вісник, 2013)
Проаналізовано підходи до трактування поняття “семантизація” в мовознавстві й термінознавстві. Особливу увагу приділено проблемі розмежування термінів, які вживають науковці для позначення процесів розкриття семантики термінологічних одиниць у словнику й тексті.