Термін фрейм у лінгвістиці - Коляденко, О.О. (Термінологічний вісник, 2013)
Проаналізовано особливості функціонування терміна фрейм у лінгвістиці, окреслено основні підходи до його визначення. Виокремлено структурні й типологічні особливості фрейму порівняно з іншими типами когнітивних одиниць. Розглянуто основні класифікації фреймів.